Νέο Βιοαιθανόλη BIONLOV Ελβετίας - 5 λίτρα Προβολή Μεγαλύτερου

BIONL5lt

Άμεση παράδοση - 1 εώς 3 ημέρες

Νέο

Βιοαιθανόλη BIONLOV Ελβετίας - 5 λίτρα

22,90€με ΦΠΑ.

Το Bionlov® είναι διάλυμα βιο-αιθανόλης (πλήρως μετουσιωμένη αιθυλική αλκοόλης με την κοινή μέθοδο), υψηλότερης δυνατής ποιότητας για τζάκια βιοαιθανόλης. To καύσιμο Bionlov είναι η μοναδική βιοαιθανόλη στην ελληνική αγορά που έχει υποστεί δευτερογενή επεξεργασία καθαρισμού-διαδικασία διόρθωσης- ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή καύση σε εσωτερικό χώρο, διαδικασία που το κάνει να υπερέχει σε ποιότητα. Είναι άοσμο, Χωρίς καπνό, Χωρίς τέφρα, Χωρίς αιθάλη.

Προέλευση : Ελβετία - EU

Περιέχει 5 δοχείο με όγκο 5 λίτρο 

Η ασφάλεια του καυσίμου Bionlov® έχει πιστοποιηθεί από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ελβετίας PZH. Nr. PZH / HT-2389/2010

Προτερήματα καυσίμου Bionlov :

Το βιοκαύσιμο Bionlov έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα καύσιμα, τύπου 100% & λοιπές μετουσιωμένες αλκοόλες του ανταγωνισμού γιατί:

1) Παράγεται από φυτικές πρώτες ύλες. Τα βιοκαύσιμα με ισχύ 100% δημιουργούνται αφυδατώνοντας τα απόσταγματα. Δυστυχώς, η απομάκρυνση του νερού δεν επηρεάζει ουσιαστικά τη μυρωδιά της αιθανόλης. Η μυρωδιά που μερικές φορές δημιουργείται με την καύση στα τζάκια, προέρχεται από διάφορες ακαθαρσίες που προέρχονται από ρητίνες, στάχτες και υπολείμματα απόσταξης που αφαιρούνται μόνο μέσω της διαδικασίας διόρθωσης. Οι αφυδατωμένες αιθανόλες, τύπου 100%, γνωστές και ως τεχνικές-βιομηχανικες αιθανόλες, δεν υφίστανται ποτέ διόρθωση. Γι 'αυτό δεν πληρούν τα πρότυπα του Bionlov®. Πηγή

2) Έιναι πιστοποιημένο προϊόν από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ελβετίας PZH. Nr. PZH / HT-2389/2010

3) Έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους ως σύμφωνο με τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας που αφορά ουσίες-μείγματα & τον Ευρωπαϊκού κανονισμού REACH 1970/2006/ΕΚ & του 1272/2008/ΕΚ -κανονισμού CLP.

4) Η μετουσίωση που περιέχει είναι η ενδεδειγμένη, βάση των κανονισμών της Ευρωπαικής ένωσης, ώστε να ειναι ασφαλής για το χρήστη και προϊόν απαλλασσόμενο από ΕΦΚ . Συγκεκριμένα περιέχει τις εξής επιτρεπόμενες μετουσιωτικές ύλες: A) 2-Butanone ή μεθυλαιθυλοκετόνη( MEK-Methyl ethyl Ketone) 1% B) ισοπροπροπυλική αλκοόλη ή 2-προπανολη Isopropyl alcohol 1% C) Βενζοϊκό Δενατόνιο (ΒΙΤRΕΧ) - 1g ανά 100λιτρο . ΠΡΟΣΟΧΗ. Οποιαδήποτε άλλη μετουσίωση που ΔΕΝ περιέχει τα προηγούμενα μετουσιωτικά είναι εκτός Κοινής Ευρωπαϊκής μεθόδου μετουσίωσης.

5) Χώρα κατασκευής : Ελβετία 

* Ο χρόνος καύσης εξαρτάται από το μέγεθος του καυστήρα και την ένταση της καύσης . Επίσης εξαρτάται από την θερμοκρασία του αέρα και από την τοποθεσία όπου βρίσκεται το τζακι . Σε εξωτερικούς χώρους η καύση είναι γρηγορότερη .

3 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: